Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Huawei predstavio novi pametni telefon (VIDEO)

huawei-mate-10-lite

Huawei je predstavio novi Huawei Mate 10 lite, pametni telefon koji sadrži prve Huawei prednje i stražnje kamere s dvije leće. Huawei Mate 10 lite dizajniran je za one koji vole slikati u svako trenutku i objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama.

Znamo što je potrebno današnjim korisnicima pa smo kreirali novi uređaj koji ima sve snažne funkcije kako bi bio u korak s trendovima, izjavio je Richard Yu, direktor Huawei Consumer Business Grupe te dodao: Dizajniran da omogući komunikaciju s bilo kime u svijetu, Huawei Mate 10 lite postavlja novi standard u inovacijama sa svojim nevjerovatnim performansama, elegantnom dizajnu i naprednim funkcijama kamere.

Huawei Mate 10 lite sadrži novu Huawei FullView tehnologiju čime donosi visokokvalitetni zaslon od 5.9 inča. Impresivan 83-postotni omjer zaslona i 18:9 aspekt širokog zaslona.

Predanja selfie kamera od 13MP/2MP odlična je za snimanje portretnih fotografija jer ima novu bljeskalicu Selfie Toning Flash koja omogućuje studijsku rasvjetu za umjetničke i žive fotografije. Stražnja kamera kombinira leće od 16MP i 2MP te imaju poboljšane performanse, a obje sadrže i bokeh efekt za čišće i oštrije fotografije.

Huawei FullView zaslonom neprimjetno prelazi u zakrivljene rubove izrađene od visokokvalitetnih industrijskih materijala. Svaka komponenta – kamera, senzor za otisak prsta, USB utičnica, senzori i bljeskalica, pažljivo su postavljeni na prednjoj i zadnjoj strani.

Pokreće ga osmojezgreni Kirin 659 chipset s 4GB RAM i 64GB ROM memorije. To omogućuje uređaju da pri korištenju pokreće više aplikacija odjednom. EMUI sučelje pokreće Android 7 pa uređaj optimizira performanse na temelju ponašanja korisnika.

Napaja ga 3,340 mAh baterije, dok senzor za otisak prsta uči pokrete kako bi uređaj dostavio tačnije i sigurnije korištenje iz dana u dan.