Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Procurile informacije

Je li ovo konačna potvrda da stiže i Galaxy Note 10 Plus?

note

Ranije su se pojavile tvrdnje kako će imati do 12 GB RAM-a, procesore Snapdragon 855 ili Exynos 9820 i tri do pet kamera straga, ovisno o modelu

Na stranicama Samsungove korisničke podrške za Rumuniju, Slovačku i druge države navodno su se pojavili sadržaji vezani za Galaxy Note 10 Plus (odnosno Galaxy Note 10+, kako to pišu u južnokorejskoj korporaciji).

Web stranice s tim sadržajima trenutno nisu dostupne, ali za očekivati je kako bi ih u Samsungu brzo uklonili čim bi procurile u javnost. No, ako je vjerovati onima koji su ih uspjeli uočiti čini se kako potvrđuju glasine o dva izdanja u seriji Note.

Postoje još nedoumice oko naziva – naime, umjesto Plus veći smartfon bi se mogao zvati Galaxy Note 10 Pro.

Što se drugih pojedinosti o većem modelu tiče, navedeno je bilo kako će imati 256 ili 512 gigabajta memorije i operativni sustav Android 9 Pie te dolaziti u tri boje (bijela, crna i srebrna).

Ranije su se pojavile tvrdnje kako će imati do 12 GB RAM-a, procesore Snapdragon 855 ili Exynos 9820 i tri do pet kamera straga, ovisno o modelu.

Naravno, sve skupa treba uzeti sa zrnom soli i pričekati još koji dan dok Samsung i službeno predstavi novitete iz serije Galaxy Note, piše Tech Radar.