Mobiteli

Test

Koliko su novi modeli iPhonea otporni na udarce?

01/11/2018
iPhone XR smartphone test

Ova firma se bavi izdavanjem garancija, a nedavno su testirali nove Appleove pametne telefone - iPhone XR, XS i XS Max. Model XR preživeo je test savijanja

Appleov jeftiniji model iPhone XR podjednako je lako razbiti kao i skuplje modele iPhone XS i XS Max. Pokazalo je to nedavno testiranje koje je uradila firma Square Trade.

Ova firma se bavi izdavanjem garancija, a nedavno su testirali nove Appleove pametne telefone – iPhone XR, XS i XS Max. Testirani su tako što su ih pustili da padnu na tvrdu površinu s visine od otprilike 180 centimetara.

Kao i stakleni smartfon s OLED ekranom iPhone XS, iPhone XR s LCD ekranom, aluminijskim okvirom i staklenom zadnjom stranom pretrpio je ozbiljna oštećenja na ekranu kada je pao na beton.

Tačnije, razbio se pri prvom padu i postao neupotrebljiv, baš kao i iPhone XS. Isto se dogodilo i pri testiranju pada na zadnju stranu: staklo se razbilo oko kamere.

Model XR preživeo je test savijanja, čime je nadmašio skuplji XS i izjednačio se s većim modelom XS Max, piše MacRumors.

Komentari

Autor: B92

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.