Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nova aplikacija

Mrzite zvuk alarma? Android vas odsad budi pjesmom po želji

android

Ova opcija omogućena je s najnovijom, 6.1 verzijom aplikacije, a najavljena je i putem twetova koje su odaslala oba streaming servisa

Svjetska vijest glasi: Pandora i muzički servis YouTube Music dodani su kao opcije alarma u aplikaciju Google Sat, zadanom alarmu za Androide. Ova opcija omogućena je s najnovijom, 6.1 verzijom aplikacije, a najavljena je i putem twetova koje su odaslala oba streaming servisa.

Nije ovo prvi put da se buditi možete pomoću aplikacije koja vam umjesto predinstaliranog zvona emitira muziku streaming servisa. Prošle godine Spotify je bio prvi streaming servis koji je dobio podršku. Ali ova je opcija dobrodošla pretplatnicima usluge Google Play Music, koji već imaju besplatan pristup YouTube Premiumu.

Nove opcije streamanja muzike za buđenje mogu se uključiti ažuriranjem aplikacije Sat.

U aplikaciji dodirnete ikonicu zvona ispod dana u sedmici izaberete kanal koji želite slušati: YouTube Music, Pandora ili Spotify. Svaka muzička usluga ima vlastiti izbornik unutar koje možete birati između popularnih popisa za reproduciranje ili pretraživati ​​arhivu.