Mobiteli

Najbolje ocijenjena aplikacija za iPhone će vas iznenaditi

25/07/2018

Appleov App Store sadrži preko dva milijuna aplikacija, pa se ponekad teško snaći i znati na koje vrijedi trošiti vrijeme, a na koje ne.

Baš zbog toga svi korisnici iPhonea prije ‘downloadanja’ aplikacije mogu vidjeti kako su je ocijenili drugi korisnici. Business Insider provjerio je koje su aplikacije u deset godina dobile najviše ocjene, odnosno ubrale najviše petica. Donosimo njihov popis:

10. Wattpad – društvena mreža za čitatelje i pisce ima prosječnu ocjenu 4,6, a potpuno je besplatna.

9. Spotify – aplikacija za pristup glazbenim sadržajima ima prosječnu ocjenu 4,8, besplatna je, ali tek s pretplatom ćete dobiti najviše od nje.

8. Waze – odlična stvar za one koji žele što jednostavnije stići do odredišta i izbjeći gužve ima ocjenu 4,8 i besplatna je.

7. GasBuddy – aplikacija za uspoređivanje cijena goriva mnogima je bila itekako korisna i uštedjela koji dolar jer ima ocjenu 4.7, a još je i besplatna.

6. Groupon – najbolja iPhone aplikacija za popuste ima ocjenu 4,8 i besplatna je.

5. Fandango – ako planirate u kino, ovdje ćete pronaći cijeli raspored prikazivanja filmova i cijene ulaznica. Potpuno besplatno.

4. Domino’s Pizza – aplikacija koju Amerikanci obožavaju služi za naručivanje njihove omiljene pizze i ima prosječnu ocjenu 4,8.

3. MyFitnessPal – pomoću nje možete pratiti unos kalorija i svih dnevnih aktivnosti, a ocjena joj je 4,7.

2. Bible – Biblija ima ocjenu 4,9 i besplatna je, a omogućava čitanje ili slušanje vjerskih djela, druženje s ostalim vjernicima i skidanje inspirativnih fotografija

1. Relax Melodies: Sleep Sounds – vjerovali ili ne, aplikacija s najvišom ocjenom u posljednjih deset godina je ona s umirujućim zvukovima pred san. Ima najviše četvorki i petica, a može se skinuti besplatno.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.