Ovaj iPhone je poseban po dizajnu i cijeni

Appleovi pametni telefoni sami po sebi nisu jeftini, a kada se u jednu priču uguraju retro dizajn, unikatnost i performanse najjačeg modela iPhone 7 Plus onda dobijete uređaj koji košta 1899 američkih dolara.

Zašto? Zato jer je riječ o seriji uređaja iza kojih stoji kompanija Colorware koja će trenutni flagship mega diva iz Cupertina zapakovati u kućište koje slijedi put Macintosh računara koja su oduševljavala svijet tamo negdje od 1980 godine.

Colorwareov model izgleda doista unikatno i službeni naziv iPhone 7 Plus Retro zapravo savršeno opisuje ono što ćete dobiti ukoliko se odlučite za kupnju ovog jedinstvenog uređaja, bilo da je u pitanju izgled ili cijena…

Od logotipa u bojama, kakav je Apple koristio u vrijeme mitskog Macintosha, preko boje kućišta koja je također usklađena s osamdesetim godinama prošlog stoljeća, sve ima “mirisi” vremena kada je kompanija polako ali sigurno postajala personifikacija za kvalitetu, pouzdanost i savršeni vizualni identitet…

Za navedenu cijenu ćete dobiti uređaj koji je dostupan samo određeno vrijeme, dok je prvih 25 komada koji imaju “autentikacijski broj” već rasprodanu.

iPhone 7 Plus Retro je svakako posebno dizajniran uređaj, a je li vrijedan cijene koja je istaknuta, bespredmetno je raspravljati, jer kao što je netko mudar davno rekao – svaka roba pronađe svojega kupca.

iPhone 7 Plus Retro kompanije Colorware možete naručiti ovdje.

PODIJELI