Posjetioci Trebevićke žičare Sony Xperia mobitelima zabilježili ljepotu života

telecom

Promocija Sony Xperia mobitela održana je jučer u organizaciji kompanija BH Telecom i Comtrade.

Uz posebno druženje i vožnje sarajevskom žičarom, mnogobrojni građani i građanke Sarajeva testirali su Sony Xperia XA2 i Sony Xperia L1 mobitele koji se izdvajaju po izuzetnom kvalitetu kamere, a najkreativniji posjetioci će kroz nagradni konkurs koji traje do četvrtka, 14. juna, osvojiti nove mobitele i druge prigodne poklone.

“Sigurni smo da smo ovim druženjem i promocijom svim građanima koji su posjetili sarajevsku žičaru, pružili priliku da se uvjere u kvalitet aktuelnih Sony Xperia mobitela iz ponude BH Telecoma i pomogli im pri izboru i donošenju odluke o odabiru svog novog pametnog telefona“, istakla je Ema Delalić, marketing koordinatorica kompanije Comtrade distribution d.o.o, koja je ovlašteni distributer Sony mobilnih telefona za BiH.

Izražavajući zadovoljstvo što su građani i građanke Sarajeva uživali u ovom druženju, PR menadžerica BH Telecoma, Nađa Lutvikadić-Fočo, istakla je da su novi Sony Xperia mobiteli u ponudi BH Telecoma dostupni za samo 1KM.

“Za svojih par miliona korisnika u BH Mobile mreži, omogućili smo najpovoljniju ponudu mobitela za jednogodišnje i dvogodišnje ugovore. Sony Xperia i BH Telecom su danas ispričali jednu lijepu porodičnu priču koja ujedno i promovira novi slogan BH Telecoma #mojaprica“, rekla je Lutvikadić-Fočo te pozvala sve građane i građanke koji su prisustvovali druženju da uz hasthagove #uslikajteljepotuzivota #mojaprica #bhtelecom i #sonyxperia postave svoje fotografije na društvene mreže i tako uđu u konkurenciju za vrijedne nagrade.

Svi posjetioci sarajevske žičare jučer su svoje jedinstvene selfie fotografije snimljene tokom vožnje novim Xperia mobitelima, kao lijepu uspomenu dobili na poklon isprintane u posebno kreiranom ramu. U narednim danima, uslijedit će odluka stručne komisije koja će one najkreativnije nagraditi sa tri Sony Xperia mobitela.

Atmosferu sa druženja i promocije novih Sony Xperia mobitela možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranice kompanije BH Telecom.