Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Samsung predstavio novi Galaxy

j6

Samsung Electronics je predstavio najnovijeg člana Galaxy porodice, Samsung Galaxy J6. Riječ je o telefonu koji kombinuje Super AMOLED beskrajni zaslon kao dio tradicije dizajna Samsungovih perjanica, uz dodatne opcije kao što je čitač otiska prsta.

Novi Galaxy J6 dolazi sa 5,6-inčnim Super AMOLED beskrajnim zaslonom (Infinity Display), zaštitnim znakom Galaxy pametnih telefona, koji objedinjuje visoku razlučivost i živopisne boje. Kombiniran s potpunim beskrajnim zaslonom na prednjoj strani, tanki metalni okvir Galaxyju J6 pruža elegantan i ergonomski dizajn.

Osmišljen kako bi bio na usluzi korisnicima koji vode užurbane živote, Galaxy J6 omogućava otključavanje uređaja pomoću čitača otiska prsta bez prethodnog “buđenja”, a dolazi opremljen baterijom kapaciteta 3000 mAh.

Pokreće ga osmerojezgreni procesor takta 1,6 GHz, čime omogućava izvršavanje naprednijih zadataka, kao što je prikazivanje videozapisa visoke razlučivosti, a za dodatnu fleksibilnost zadužena su tri gigabajta radne memorije, 32 gigabajta interne memorije kao i utor za microSD karticu.

Prilagodljiva kamera uređaja Galaxy J6 korisnicima omogućuje snimanje fotografije ili selfija. Uređaj ima stražnju i prednju kameru od 13MP i 8MP i integrira snažan selfie fokus u stvarnom vremenu i prednju LED bljeskalicu. Osim toga, korisnici mogu dodati privlačne AR naljepnice, kako bi jedinstveno uredili fotografije i podijelili ih trenutno s prijateljima i porodicom.