Mobiteli

Korejski proizvođač

Samsung zakazao događaj za početak februara, očekuje se da predstave Galaxy S22

26/01/2022

Šta god Samsung čuvao u rukavu, jedna stvar je apsolutno sigurna: više informacija o novim uređajima dobit ćemo 9. februara

Korejski proizvođač je službeno potvrdio događaj Galaxy Unpacked za 9. februara, što znači da nam samo ostaje vidjeti hoće li Samsung Galaxy S22 Ultra doći sa S-Penom.

Samsung je službeno potvrdio datum i vrijeme sljedećeg događaja Galaxy Unpacked. Prijenos je najavljen za srijedu 9. februara u 16 sati. Pozivnice za događaj na sebi imaju veliko slovo ‘S’ s potpisom ‘Epski standard’ što znači da možemo očekivati debi Galaxyja S22. Samsung je već potiho najavio da će S-Ultra također doći u februaru te da će ‘apsorbirati’ značajke Notea koji, čini se, odlazi u penziju.

Neslužbene informacije o S22 najavljuju da će S22 Ultra imati silos za S-Pen sličan onome serije Note, dok će S22 imati malo manji 6.1 inčni zaslon u usporedbi sa S21 koji je imao panel od 6.2 inča. Insajderi također tvrde da dizajn novog Galaxyja neće odskakati od prošlogodišnjeg modela te da će se veće promjene uglavnom ticati najskupljeng modela, piše Verge.

Šta god Samsung čuvao u rukavu, jedna stvar je apsolutno sigurna: više informacija o novim uređajima dobit ćemo 9. februara kad ćemo prijenos moći pratiti putem službene stranice Samsunga.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.