Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stigao WhatsApp za poslovne korisnike

whatsapp

Dugo, dugo se špekulisalo o tome kako će WhatsApp u produkciju pustiti posebnu verziju namijenjenu poslovnim korisnicima.

I konačno se dogodilo, WhatsApp Business varijanta dostupna je javnosti, odnosno preciznije rečeno poslovnim subjektima koji će sada brže i lakše komunicirati s potencijalnim klijentima ili poslovnim partnerima u WhatsApp mreži koja trenutno broji 1.3 milijarde ljudi.

Ono što je u ovom trenutku također jedna od najvažnijih stavki, WhatsApp Business aplikacija je u potpunosti besplatna, a prema najavama iz WhatsApp-a takva će i ostati.

Kreiranje profila je, naravno, vrlo jednostavno, a u ovoj fazi vaš poslovni profil će sadržavati osnovne podatke; ime kompanije, poseban dio za “pametne i brze poruke”, detaljnu statistiku poruka i komunikacije, mogućnost korištenja WhatsApp Business aplikacije na vašem računalu.

Dakako, nakon uspješne instalacije i aktivacije na profilu će biti jasno naznačeno kako se radi o poslovnom profilu. Moguće je da će se u budućnosti implementirati i nove funkcije koje će se naplaćivati, ali to u ovom trenutku nije potvrđeno od strane glasnogovornika WhatsApp-a.

Na službenom WhatsApp blogu možete pročitati sve o Business verziji, a u prvoj fazi dostupna je samo za Android uređaje i to u Indoneziji, Italiji, Meksiku, Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama.