Mobiteli

Telefon za koji se nećete plašiti ako vam padne na pod

16/07/2016

Svakom se barem jednom dogodilo da mu je mobilni iskliznuo iz džepa ili iz ruke. Neki su imali više sreće pa je uređaj dobio tek koju ogrebotinu, dok su drugi morali da izdvoje novac za popravak ekrana ili kućišta. Kako god bilo, takve stvari nikad nisu prijatne ni za koga.

S ovim na umu, Leagoo je kreirao uređaj koji je napravljen da može da izdrži takve stvari, pa ga tako bez problema možete baciti na pod, bez straha da će mu se nešto dogoditi.

S ekranom od 5 inča u HD rezoluciji, Leagoo M5 je spoj kvaliteta i dizajna s 2.D Corning Gorilla Glass 4 ekranom. Uređaj na zadnjoj strani ima i ultra brzi čitač otisaka prstiju (0.19s) koji s vremenom uči i napreduje kako bi bio sve brži i pouzdaniji. S 2GB RAM-a i 16GB memorije (proširivo do čak 128GB uz pomoć Micro-SD kartice), s M5 nećete zauzeti svu memoriju koliko god potrebnih aplikacija instalirali.

Kamera na zadnjoj strani od 8MP s led blicem sastavljena je od četiri sočiva s F2.0 i autofokus funkcijom za čistu fotografiju. Baterija od 2300mAh možda nije najbolja karakteristika, ali poslužiće za vaše dnevne potrebe, a za one zahtjevnije korisnike po pitanju baterije, sve što treba da radite jeste da malo češće punite uređaj. Što se operativnog sistema tiče Leagoo M5 dolazi s Freeme OS 6.0, modificiranim i unaprijeđenim operativnim sistemom baziranim na Android Marshmallow tehnologiji, a koji nudi bržu aktivaciju, više memorije, čuvanje energije i nove mogućnosti.

Uređaj dolazi u tri boje, siva, zlatna i siva. Uređaj košta 100 dolara.

Komentari