Mobiteli

društvene mreže

WhatsApp testira prikaz poruka koje je moguće vidjeti samo jednom

14/12/2022
Foto: Pixsell

WhatsApp već ima opciju sa porukama koje se same brišu, odnosno nestaju nakon 24 sata, sedam ili 90 dana. Sada je tu i mogućnost da poruka može da se pogleda samo jednom, prije nego što nestane

Jedna od novijih WhatsApp beta verzija za Android donosi nam novu funciju prikaza poruka.

Sajt WABetaInfo došao je do informacija o novoj funkciji, koja se testira u 2.22.25.20 beta verziji WhatsApp aplikacije za Android, a odnosi se na novi način prikazivanja poruka.

WhatsApp već ima opciju sa porukama koje se same brišu, odnosno nestaju nakon 24 sata, sedam ili 90 dana. Sada je tu i mogućnost da poruka može da se pogleda samo jednom, prije nego što nestane.

Nakon što se pogleda, poruka se više neće prikazivati ni pošiljaocu ni primaocu. Nešto slično WhatsApp već nudi za fotografije i video fajlove.

Za novu opciju prikaza će postojati i novi taster, smješten pored polja za unos poruka, a na slici tastera se nalazi katanac.

Nova opcija nestajanja poruke nakon što se pročita biće korisna kada se dele bitne informacije koje želite da odmah nestanu sa telefona.

Očekuje se da će i u ovom slučaju biti blokirana mogućnost kreiranja snimka ekrana, kao i da neće biti moguće proslijeđivanje i kopiranje ovakvih poruka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.