Mobiteli

Nova verzija aplikacije

WhatsApp ukida ograničenje koje nervira mnoge, bit će sličan Facebooku?

03/08/2019

Zasad ipak nije poznato kad će nova verzija aplikacije biti dostupna korisnicima, ali kako su iz Facebooka najavili povezivanje svih aplikacija za dopisivanje, na ovu novost ne bismo trebali predugo čekati

Da li vam se ikad dogodilo da se tokom dopisivanja na WhatsAppu poželite s mobitela prebaciti na kompjuter?

Ako jest, znate da to nije baš najjednostavnije. Prvo morate skenirati kod s ekrana računara kako biste autorizirali aplikaciju i povezali svoj broj telefona. A ako se dogodi da vam se mobitel iz nekog razloga ne može spojiti na internet, zaboravite i dopisivanje na kompjuteru jer jedno bez drugoga ne funkcionira.

Dobra vijest je da nećete više morati prolaziti tu cijelu proceduru jer WA Beta prenosi da će se ova aplikacija napokon moći istovremeno koristiti na različitim uređajima, što bi je pretvorilo od mobilne u onu koja se može koristiti na više platformi, odnosno moći ćete je s istim računom koristiti na računalu, iPadu, iPhoneu i Androidu.

Kako piše Independent, to znači da će WhatsApp ubuduće funkcionirati slično kao Facebook, na koji se možete spajati putem mobitela ili računara neovisno jedno o drugom, a poruke će biti sinhronizirane.

Zasad ipak nije poznato kad će nova verzija aplikacije biti dostupna korisnicima, ali kako su iz Facebooka najavili povezivanje svih aplikacija za dopisivanje, na ovu novost ne bismo trebali predugo čekati.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.