Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tehno gigant

Apple najavio novi događaj, poznato i koje će uređaje predstaviti

Apple1

Apple obično šalje pozivnice za medije za svoje digitalne događaje otprilike sedmicu dana prije stvarnog događaja, pa se čini vjerovatno da će Apple događaj uskoro i potvrditi

Glasovna pomoćnica Siri je očigledno prerano otkrila da Apple planira da održi događaj u utorak, 20. aprila, gde se očekuje da kompanija otkrije potpuno nove iPad Pro modele i vjerovatno svoje dugo očekivane AirTags trakere.

Na pitanje “Kada je sljedeći Apple Event”, Siri‌ odgovara: “Specijalan događaj je u utorak, 20. aprila, u Apple Parku u Cupertinu, CA. Sve detalje možete dobiti na Apple.com.” Događaj će vjerovatno biti unaprijed snimljen bez prisustva medija i trebalo bi da se prenosi uživo na Apple-ovoj Web lokaciji i YouTube kanalu.

Siri‌ ne pruža uvijek informacije o događajima i u nekim slučajevima će vas jednostavno uputiti na Apple-ovu web stranicu za informacije o događajima.

Apple obično šalje pozivnice za medije za svoje digitalne događaje otprilike sedmicu dana prije stvarnog događaja, pa se čini vjerovatno da će Apple događaj uskoro i potvrditi.

Bloomberg je izvijestio da Apple planira da polovinom ovog mjeseca predstavi potpuno novi 12,9-inčni iPad Pro sa novom mini-LED tehnologijom prikaza.