Sjajni Google Pixel telefoni dolaze u tri verzije

Nakon što su objavljene glasine o dva Googleova telefona, stigao je i treći koji bi, prema svemu, trebao biti još veći od lanjskog Pixela XL

Google Pixel telefoni ove bi godine trebali dobiti nasljednike, a nakon što su procurile informacije o dva uređaja, čini se kako će oni dobiti i trećeg u nizu.

Kako je objavio Droid Life, prvo su objavljene informacije o dva uređaja s kodnim nazivima riba maski i sjevernoamerički smuđ (muskie, walleye), a i treći je zadržao riblje kodno ime – tajmen (taimen). Kako se radi o velikoj ribi, ime sugerira da bi ovaj treći telefon trebao biti još i veći od Pixela XL. Inače, slično se potvrdilo i kod Nexusa 6 i njegova kodnog imena.

Kako smo vidjeli da su veliki ekrani u manjim kućištima trend ove godine te ne bi trebalo previše iznenaditi i da od Googlea vidimo nastavak ovog trenda. Nije poznato hoće li možda neki od ovih telefona slijediti 2:1 format ekrana kakav smo vidjeli na LG G6. Ono što se može očekivati je da će telefoni dobiti sljedeću verziju Android operativnog sustava – Android O.

PODIJELI