Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

konsultacije

Advokat Davora Dragičevića kontaktirao tužioce

davor dragicevic

Iz ovog tužilaštva za N1 su naglasili da zvaničnih i pismenih prijedloga u vezi sa navedenim nisu primili

Advokat Davora Dragičevića, telefonskim putem kontaktirao je glavnog okružnog javnog tužioca i dežurnog tužioca u Banjaluci, te uz primjenu advokatske tajne tražio kratku konsultaciju o uslovima predaje njegovog branjenika, rečeno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Iz ovog tužilaštva za N1 su naglasili da zvaničnih i pismenih prijedloga u vezi sa navedenim nisu primili.

Iz ove institucije su naveli da provode istragu protiv NN izvršilaca zbog počinjenog krivičnog djela ubistvo iz člana 124 stav 1 Krivičnog zakona na štetu Davida Dragičevića iz Banjaluke.

U pomenutom krivičnom predmetu, navode iz tužilaštva, do sada su preduzete brojne istražne radnje, o čemu je javnost u više navrata obavještavana, te da radi zaštite ciljeva istrage ne mogu saopštiti detalje iz navedenog krivičnog spisa.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nisu odgovorili na pitanja o tome koliko osoba je privedeno zbog sumnji da su umiješani u ubistvo Davida Dragičevića, da li su naložili izuzimanje snimaka video nadzora sa objekata oko Ferahadije kako bi se vidjelo kako je i gdje 30. decembra “nestao” Davor Dragičević, te po službenoj dužnosti istražili šta se desilo sa Davorom Dragičevićem.