Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bijeljina

Asfaltirali 450 metara puta: “Pomoći će ostanku stanovništva na ovim prostorima”

bijeljina put 1

Mještanin Risto Savić istakao je da će novoasfaltirana dionica puta u Suvom Polju značiti mnogo za 10 domaćinstava koja se nalaze uz asfalt, ali i za druga domaćinstva

U zaseoku Savići u bijeljinskom naselju Suvo Polje danas je na upotrebu predato 450 metara asfaltiranog puta čiju su izgradnju sa 40.000 KM zajedno finansirali mještani i grad Bijeljina, saopšteno je iz Gradske uprave.

Mještani su obezbijedili 30 odsto sredstava ili 12.600 KM, a lokalna zajednica ostatak novca.

“Modernizacija saobraćajnica omogućiće mještanima bolje uslove za život i pomoći u ostanku stanovništva na ovim prostorima”, rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

On je naveo da se u Suvom Polju radi i na obnovi mosta u zaseoku Zovac koji je odnijela voda, ali i u drugim dijelovima gdje su se pojavila klizišta.

Mićić je pohvalio rad Savjeta ove mjesne zajednice i zajednička nastojanja da bude unaprijeđena infrastruktura.

Mještanin Risto Savić istakao je da će novoasfaltirana dionica puta u Suvom Polju značiti mnogo za 10 domaćinstava koja se nalaze uz asfalt, ali i za druga domaćinstva.

“Zahvalni smo Gradskoj upravi za pomoć, što nam je omogućila bolju putnu komunikaciju. Siguran sam da ćemo, uz njihovu pomoć, asfaltirati još nekoliko dionica tokom naredne godine, a očekujemo i izgradnju vodovodne mreže, pa ćemo moći da kažemo da imamo kompletnu infrastrukturu u selu”, rekao je Savić.