Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

delegat sdp-a u domu naroda

Bećirović: Udar na demokratsko pravo građana BiH i opstrukcija lokalnih izbora

denis_becirovic03

Dom naroda formirao je komisiju za usaglašavanje koju iz ovog doma čine Dušanka Majkić iz Kluba srpskog naroda, Asim Sarajlić iz Kluba bošnjačkog naroda i Lidija Bradara iz Kluba hrvatskog naroda

Delegat u Doma naroda PSBiH Denis Bećirović (SDP) pojasnio je danas u izjavi novinarima da je, nakon što je budžet na današnjoj sjednici usvojen u različitom tekstu u odnosu na Predstavnički dom, Dom naroda imenovao tročlanu komisiju.

Dodao je da bi u roku od dva dana to mogao da učini i Predstavnički dom PSBiH i da se usaglasi tekst budžeta za ovu godinu.

-Teoretski je moguće da već u narednoj sedmici sazovemo i jedan i drugi dom i da budžet budžet usvojen – rekao je Bećirović, ali i izrazio sumnju da sjednica neće biti tako brzo jer je na djelu, kako je kazao, „udar na demokratsko pravo građana BiH i opstrukcija lokalnih izbora“.

Dom naroda Parlamentarne skupštine usvojio je Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu u različitom tekstu kakav je usvojen na Predstavničkom domu, zbog čega tekst ide na usaglašavanje.

Dom naroda formirao je komisiju za usaglašavanje koju iz ovog doma čine Dušanka Majkić iz Kluba srpskog naroda, Asim Sarajlić iz Kluba bošnjačkog naroda i Lidija Bradara iz Kluba hrvatskog naroda.

Dom naroda Parlamentarne skupštine usvojio je Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu u različitom tekstu kakav je usvojen na Predstavničkom domu, zbog čega će biti vraćen na usaglašavanje.