Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Besplatne Viber grupe: Upozorite vozače u BiH na policijske patrole

07/08/2018

Blicanje je sada već stari način da vozači jedni druge opominju da na putu ispred njih postoji policijska patrola.

Zamislite sada da ste u mogućnosti da u istom momentu možete da upozorite preko 15.000 vozača, upravo je to sada moguće preko Vibera. Pored upozoravanja na patrole, članovi jedni druge opominju na radove na putu, zastoje, saobraćajne nezgode i tako dalje.

Kolektiv redakcije portala “Crna Hronika” kreirao je besplatne Viber grupe za vozače koji su svakodnevno na cestama, putem kojih će imati priliku u svakom trenutku saznati sve informacije o saobraćaju: gužve, stanje na putevima, informacije o nesrećama, obustavama saobraćaja kao i o policijskim patrolama i radarskim kontrolama.

Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbjegnu neprijatne situacije i gužve.

Svi zainteresovani mogu se priključiti besplatno na linku u nastavku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

LINK ZA VIBER GRUPU

Pristupiti možete jednostavno i porukom na Viber broj +38762596979.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.