Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BOSS: Prevareni građani svoj revolt neka iskažu na izborima

BiH

ajanovic

Saopštenje za javnost BOSS-a u povodu “poziva prevarenim nezaposlenim borcima i građanima, radnicima i penzionerima da izbornim revoltom glasaju protiv nemoralnih stranaka”, prenosimo u cjelosti.

“Prevareni građani svoje nezadovoljstvo zbog teške ekonomske i političke krize trebaju iskazati putem izbornog revolta izlaskom na izbore i glasanjem protiv nemoralnih stranaka, koje su odgovorne za višegodišnje brutalno ponižavanje nezaposlenih građana, radnika i penzionera.

Niko nema pravo zaboraviti izraženi revolt građana na februarskim protestima, niti odgovornost nemoralnih vladajućih stranaka za pljačkašku privatizaciju, ponižavanje građana i divljanje nad sudbinama mladih, boraca, penzionera, nezaposlenih i radnika. Građani moraju prestati služiti bezobzirnoj vladajućoj političkoj nemani, koja je otimala od građana i u ratu, i poslije rata, nemilosrdno uzima i od kredita koje će morati vraćati buduće generacije, a namjeravaju varati i krasti i nakon izbora, ukoliko se razočarani i obespravljeni građani ne suprotstave izlaskom na izbore i glasanjem protiv nemoralnih stranaka i svih političkih prevaranata”, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.