Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

BOSS upozorava na prevarantski marketing vladajućih stranaka

15/09/2016

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava birače na prevarantski predizborni marketing nemoralnih vladajućih stranaka, pa i tzv. opozicije, koji frenetično vrište sa stranačkih skupova da će biti dobra vlast.

Pored izbornih laži da će svima ispuniti sve želje, nemoralne vladajuće stranke obmanjuju birače dovozeći na predizborne skupove svoje plaćenike u autobusima, kako bi se stvorio privid podrške birača političkim prevarantima.

Novac izdvojen za plaćenu oduševljenu publiku koja aplaudira samozaljubljenim liderima, koji su bježali iz države od građana tokom februarskih protesta, kao i novac za brojne autobuse koji voze plaćenu publiku po stranačkim promocijama, osiguran je i iz budžetskih sredstava, od penzija i plata radnika, od nezaposlenih i boračkih populacija, i otimanjem bolje budućnosti svih građana, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Komentari