Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

matt field

Britanski ambasador uručio posebno priznanje direktoru Viliću

vilic-field

Direktor Vilić zahvalio se na posebnom priznanju i istakao zadovoljstvo uspješnom saradnjom, koja je je zasnovana na partnerstvu, a prerasla je u iskreno i vrijedno prijateljstvo

Ambasador Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Bosni i Hercegovini Matthew Field, uručio je posebno priznanje Britanske ambasade u Sarajevu Mirsadu Viliću, direktoru Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Matthew Field je, danas u svojoj oproštajnoj posjeti, direktoru Viliću uručio posebnu i rijetku Plaketu, kao priznanje za dugogodišnje partnerstvo koje povezuje Britansku ambasadu u BiH i Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Field je istakao zahvalnost direktoru Viliću na posvećenosti i profesionalizmu u obavljanju poslova i zadatka iz nadležnosti Direkcije, koje pored ostalog, doprinose i jačanju osjećaja sigurnosti predstavnika stranih ambasada i njihovih porodica za vrijeme svog boravka u BiH.

Naglasio je da je Direkcija vrijedni partner u realizaciji brojnih aktivnosti iz oblasti sigurnosti, te da službenici Direkcije zaslužuju poštovanje i pohvalu za svoj rad.

Direktor Vilić zahvalio se na posebnom priznanju i istakao zadovoljstvo uspješnom saradnjom, koja je je zasnovana na partnerstvu, a prerasla je u iskreno i vrijedno prijateljstvo.

Zaželio je ambasadoru Fieldu dobro zdravlje i najbolje želje u nastavku njegove uspješne diplomatske karijere.