Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poruka Gradonačelniku

Bursać: Radojičić je bio sve ono što je bezmu** Banjaluka zadnje tri decenije

dzinovic – radojicic

Ljudi, ne zajebavajte se, ovo večeras je demonstracija mafijaškio-partijske diktature, koja se trudi da pokaže svijetu kako je u njoj sve OK

Gradonačelnik Banjaluke Igor 30 ustvrdio je da iza večerašnjeg okupljanja pripadnika grupe “Pravda za Davida”, navodno, “postoji namjera da Banjaluka bude vraćena u vrtlog nekih nemira i da iz ovog grada budu poslate ružne slike”.

“Mi smo ovih dana pozivali da u gradu ima mjesta i za one koji slave i za one koji protestuju, međutim, očito koncepcija nije takva i koncepcija je da se Banjaluka vrati u vrtlog nekih nemira, da se odavde idu ružne slike i da se vratimo u neka mnogo ružna vremena, kojih se građani ne žele sjećati”, rekao je Radojičić za ATV.

Radojičić je tom prilikom rekao da je to što se dešava “poražavajuće za jednu mirnu i građansku Banjaluku”.

Radojičiću je putem facebook profila odgovorio kolumnista i pisac Dragan Bursać, koji je napisao:

“Gradonačelnik Banjaluke večeras je bio sve ono što je bezmuda Banjaluka zadnje tri decenije. Ljigavo, nepismeno, tobože neinformisano stvorenje, koje se pravi da ne poznaje mračnu prošlost Banjaluke (čitaj ubijanje i protjerivanje nesrba).

Po Radojičiću ovo večeras nije slika mirne i građanske Banjaluke )sic!).

Je l’ to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, pravi se blentava, dok srbijanski specijalci ubijaju ljude koji se drugačije zovu ? O, pa da, to je ista ta “fina Banjaluka”, što se bahati po pabovima, dok im komšiju dva puta u nekoliko dana proganjaju specijalci, samo zato što pita, ko mu je ubio dijete?!

Ljudi, ne zajebavajte se, ovo večeras je demonstracija mafijaškio-partijske diktature, koja se trudi da pokaže svijetu kako je u njoj sve OK. Od opskurne kandidature za Evropsku kulturnu prestonicu, do pokušaja organizivanja koncerta na mjestu torture, sile i nepravde“, napisao je sinoć Bursać.