Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ceca otkrila ko joj je ponudio vožnju helikopterom

ceca – helikopter

Nakon što je opozicija u RS zatražila od Vlade RS-a da hitno odgovori da li je tačno da je helikopter Helikopterskog servisa RS u novogodišnjoj noći dovezao pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjoj Luci, oglasila se i pjevačica.

Uvjerava da je samo uživala u panorami Banjaluke. Iz Beograda je došla, tvrdi, u sopstvenoj režiji.

“Ja imam ličnu potrebu da odmah demantujem takvu neistinu zato što sam ja svojim novcem došla u Banju Luku automobilom Q7. I pošto sam dala dio sredstava u humanitarne svrhe za RS, moj veliki prijatelj, dugogodišnji prijatelj, Boban Kusturić je ponudio da nam napravi panoramu iznad Banja Luke”, rekla je Svetlana Ceca Ražnatović, prenosi ATV.

Iz Srpske demokratske stranke (SDS) i PDP-a danas su najoštrije osudili to što Vlada RS zloupotrebljava Helikopterski servis za potrebe dolaska pjevačice Svetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

“O dolasku Cece Ražnatović na nastup u privatni ugostiteljski objekat u Banjaluci, helikopterom plaćenim novcem građana RS, svjedoče fotografije i snimci na Fejsbuk i Instagram profilima srpske pevačice”, saopšteno je iz SDS-a.

Helikopterski servis RS saopštio je danas da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa Svetlana Ceca Ražnatović 31.12.2017. godine doputovala iz Srbije u Banjaluku.

Kako navode, snimak koji je izazvao navedene tvrdnje, a koji je pjevačica objavila na društvenim mrežama,napravljen je iznad Banjaluke.

Let je, navode iz Helikopterskog servisa RS, realizovan u znak zahvalnosti za humani gest koji je pjevačica najavila, a to je da će dio prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe.