Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predsjedavajući Skupštine ks

Čelik pohvalio rad profesionalaca JU Dom zdravlja KS

predsjed Celik1

Prilikom posjete JU Dom zdravlja KS, Čelik se sastao sa v.d generalnog direktora ove ustanove dr. Muhamedom Ahmićem koji ga je upoznao sa trenutnim stanjem u ustanovi, kao i sa aktivnostima u periodu borbe protiv Covida-19

Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Mirza Čelik danas je uime Skupštine KS i Vlade KS uputio zahvalnost i pohvalio rad svih profesionalaca u JU Dom zdravlja KS na nesebičnom doprinosu i hrabrosti koja je iskazana u borbi protiv koronavirusa.

Prilikom posjete JU Dom zdravlja KS, Čelik se sastao sa v.d generalnog direktora ove ustanove dr. Muhamedom Ahmićem koji ga je upoznao sa trenutnim stanjem u ustanovi, kao i sa aktivnostima u periodu borbe protiv Covida-19.

– Vaša ustanova je dobrim dijelom zaslužna za činjenicu da u Kantonu Sarajevo nismo imali težu epidemiološku sliku. Bili ste na prvoj crti odbrane i mi to nećemo zaboraviti – rekao je Čelik.

Čelik je posjetio i članove Kriznog štaba ove ustanove, te se još jednom zahvalio na doprinosu u borbi protiv aktuelne pandemije, saopćeno je iz Press službe JUDZKS.