BiH

Predsjedavajući Skupštine ks

Čelik pohvalio rad profesionalaca JU Dom zdravlja KS

02/06/2020

Prilikom posjete JU Dom zdravlja KS, Čelik se sastao sa v.d generalnog direktora ove ustanove dr. Muhamedom Ahmićem koji ga je upoznao sa trenutnim stanjem u ustanovi, kao i sa aktivnostima u periodu borbe protiv Covida-19

Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Mirza Čelik danas je uime Skupštine KS i Vlade KS uputio zahvalnost i pohvalio rad svih profesionalaca u JU Dom zdravlja KS na nesebičnom doprinosu i hrabrosti koja je iskazana u borbi protiv koronavirusa.

Prilikom posjete JU Dom zdravlja KS, Čelik se sastao sa v.d generalnog direktora ove ustanove dr. Muhamedom Ahmićem koji ga je upoznao sa trenutnim stanjem u ustanovi, kao i sa aktivnostima u periodu borbe protiv Covida-19.

– Vaša ustanova je dobrim dijelom zaslužna za činjenicu da u Kantonu Sarajevo nismo imali težu epidemiološku sliku. Bili ste na prvoj crti odbrane i mi to nećemo zaboraviti – rekao je Čelik.

Čelik je posjetio i članove Kriznog štaba ove ustanove, te se još jednom zahvalio na doprinosu u borbi protiv aktuelne pandemije, saopćeno je iz Press službe JUDZKS.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.