Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lokalni izbori

CIK: Kompanija iz Tojšića kvalificirana za štampanje glasačkih listića, slijede pregovori

glasački listići
FOTO: Fena

Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je jučer u 14.00 sati. Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C.P.A. d.o.o. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju

Kompanija C.P.A. d.o.o. kvalificirana je za štampanje glasačkih listića za Lokalne izborne 2024. godine, slijede daljnje faze pregovora, saopćila je Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine.

-Nakon isteka roka za podnošenje zahtjeva za učešće u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci za štampanje i pakovanje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine, kompanija C.P.A. d.o.o. Tojšići, Kalesija, zadovoljila je sve potrebne uslove i kvalificirala se za daljnje faze pregovora. U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na današnjoj sjednici Centralne izborne komisije BiH. C.P.A. d.o.o. će biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu a nakon toga u trećoj fazi, konačnu ponudu prema zahtjevima iz tenderske dokumentacije – navedeno je u saopćenju.

Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je jučer u 14.00 sati. Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C.P.A. d.o.o. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju.

CIK podsjeća da je ova nabavka usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uslova iz prethodnog postupka.

Procijenjena vrijednost ovog angažmana je približno 1.370.000 KM bez PDV-a odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV-om.