BiH

Uvedena obavezna izolacija

Čović komentarisao odluku Hrvatske: “Malo smo ljuti”

26/06/2020

Čović se u svom govoru osvrnuo na pandemiju koronavirusa i najnovije poruke iz Republike Hrvatske

”Malo se ljutimo kad nam dođe poruka iz Hrvatske pa je dočekamo na različite načine jer je nas upravo ograničavanje našeg kretanja iscrpilo u prethodna dva ili tri mjeseca psihološki i drugi način”, istaknuo je predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović prilikom obilježavanja akcije ”Lipanjske zore” u četvrtak u Mostaru.

Čović se u svom govoru na godišnjici osvrnuo na pandemiju koronavirusa i najnovije poruke iz Republike Hrvatske.

Ocijenio je kako Hrvati trebaju jasno kazati da su dio hrvatskoga naroda te na jedan mudar način i s jasnom komunikacijom s onima koji donose odluke vrlo brzo djelovati da se te odluke promjene.

Hrvatski narod je jedinstven narod s obje strane ove naše granice i to neće nikakva društvena, i bilo kakva europska i slična granica promijeniti, pa i u ovim iskušenjima nemojmo pasti u napast izljeva osjećanja, poručio je Čović.

Ostanimo, dodao je on, zbijenih redova jer ćemo na taj način poslati jasnu poruku i predstavnicima druga dva naroda u BiH, međunarodnim institucijama i braći u Republici Hrvatskoj da je ovo domovina hrvatskoga naroda, na koju smo ponosni i koju želimo organizirati na način da nas predstavljaju legitimni predstavnici u svakom dijelu BiH.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.