BiH

Predsjednik HDZ-a

Čović u Žepču: Aktivirati sve stranačke strukture za podršku Kolindi na izborima

14/12/2019

Na sastanku je razgovarano o svim projektima, te je naglašeno kako su infrastrukturni projekti ključ uspješnog gospodarskog razvoja, koje ova općina intezivno razvija

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović posjetio je danas u Žepču Općinski odbor HDZ-a BiH.

Predstavljajući rad i aktivnosti odbora, predsjednik OO HDZ-a BiH Žepče i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić, na početku susreta zahvalio se predsjedniku Čoviću na radnoj posjeti Žepču.

Na sastanku je razgovarano o svim projektima, te je naglašeno kako su infrastrukturni projekti ključ uspješnog gospodarskog razvoja, koje ova općina intezivno razvija.

Općina Žepče potiče investicije ali podržava i samozapošljavanje naglasio je načelnik općine Žepče Mato Zovko u svome izlaganju, te je istaknuo kako se kontinuirano radi na socijalnim i društveno korisnim projektima.

Tokom sastanka istaknuti su izazovi u nadolazećoj godini, imajući u vidu činjenicu kako je ispred nas izborna godina. Također, predstavljen je program rada Općinskog odbora HDZ-a BiH Žepče s posebnim naglaskom i projekcijama za lokalne izbore, saoppćeno je iz HDZ-a.

Predsjednik Čović prisutne je upoznao sa trenutnom političkom situacijom, formiranju vlasti odnosno Vijeća ministara BiH, te vođenim razgovorima oko drugih razina vlasti.

Ističući važnost lokalnih izbora 2020. godine, Čović se osvrnuo na rad općinskog odbora, kazavši kako se želio upoznati sa stanjem i prilikama u Žepču. Uz podršku većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte u Žepču, istaknuo je.

Zajednički je ocijenjeno kako je stanje na terenu dobro, s tim da pojedine projekte treba ubrzano rješavati u narednom razdoblju. Uz aktivnosti koje su predstavljene i plan rada do narednih lokalnih izbora, HDZ BiH Žepče neće imati problema dobiti uvjerljivo povjerenje na Lokalnim izborima sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora istaknuto je.

Na sastanku je također naglašeno kako se sve stranačke strukture moraju aktivirati i podržati Kolindu Grabar Kitarović kandidatkinju HDZ-a RH na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.