Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potpredsjednik PDP-a

Crnadak: Dodik i SNSD nisu mjera patriotizma, njih zanimaju samo tenderi i milioni

Beograd: Vučić se sastao s Miloradom Dodikom
14, April, 2023, Belgrade - The President of the Republic of Serbia, Aleksandar Vucic, met with the President of the Republic of Srpska, Milorad Dodik. Milorad Dodik. Photo: M.K./ATAImages 14, april, 2023, Beograd - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Photo: M.K./ATAImages/PIXSELL

“Nisu Milorad Dodik i SNSD koalicija mjera patriotizma, jer njih ne interesuje budućnost naroda i Republike Srpske, nego samo tenderi i još miliona, kvadrata i skupih limuzina”

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak poručio je da Milorad Dodik i SNSD nisu mjera patriotizma i da ih samo interesuju tenderi, kvadrati i bolje limuzine.

“PDP će uvijek biti uz Republiku Srpsku i za nas ne postoji pritisak pod kojim ćemo popustiti, kada su u pitanju teritorija, nadležnosti i imovina Republike Srpske.

Ali, nisu Milorad Dodik i SNSD koalicija mjera patriotizma, jer njih ne interesuje budućnost naroda i Republike Srpske, nego samo tenderi i još miliona, kvadrata i skupih limuzina.

Pravi patriotizam je borba protiv korupcije i da smo u Republici Srpskoj svi jednaki pred zakonom, da odlučuju samostalne i jake institucije, a ne pojedinac i izvršni komitet – upravo to je ono što SNSD ne želi i zato mi nećemo da imamo bilo šta sa njima, jednostavno nemamo iste motive i ciljeve.

Pogledajte jučerašnji klan oko Dodika.

Jedan vodi nabavke lijekova u najvećoj zdravstvenoj ustanovi, drugi bez kontrole troši desetine miliona u poznatoj državnoj banji, treći je vječni ministar i “kralj koncesija”, četvrti ima toliko nekretnina, da je zaboravio da ima stan u Beogradu i zajedničko im je da su SVI MILIONERI.

Busanje u prsa i žestoka retorika, a sa druge strane džepovi puni budžetskog novca. To nije patriotizam, to je kriminal.Mi tu ne pripadamo”, zaključio je Crnadak.