Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potpredsjednik PDP-a

Crnadak: Skup milionera pred Sudom BiH pokazao gdje ide RS

dodik crnadak
Foto: Pixsell/Fokus.ba

izolaciju i da bude u sukobu sa čitavim svijetom, samo zbog interesa pojedinaca iz vrha SNSD režima. “Nažalost, skup milionera, stranačkih funkcionera i raznih plaćenika, koji se održao prije neki dan pred Sudom BiH pokazuje da vlast ide tim putem”, rekao je Crnadak

Tokom današnje posjete Doboju potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak prokomentarisao je skup podrške Miloradu Dodiku ispred Suda BiH.

Crnadak je kazao da PDP neće popustiti oko pitanja kao što su teritorija Republike Srpske, institucije, imovina, nadležnosti, ustavni zaštitni mehanizmi i drugo, ali da su u ovom trenutku korupcija i stranačka okupacija svih institucija RS-a najveća opasnost za njen razvoj i budućnost.

“Ne smijemo dozvoliti da se Republika Srpska uvuče u totalnu izolaciju i da bude u sukobu sa čitavim svijetom, samo zbog interesa pojedinaca iz vrha SNSD režima. Nažalost, skup milionera, stranačkih funkcionera i raznih plaćenika, koji se održao prije neki dan pred Sudom BiH pokazuje da vlast ide tim putem”, rekao je Crnadak.

Crnadak je sudjelovao na radnom sastanku sa Predsjedništvom Gradskog odbora PDP Doboj gdje je upoznao rukovodstvo PDP Doboj da se nastavlja politčka borba za obezbjeđivanje uslova za fer i poštene izbore, odnosno uvođenje tzv. paketa integriteta, sa skeniranjem listića, otiskom prsta glasača, video nadzorom i brojnim tehnološkim izmjenama.

“Ako iko razumije potrebu da se prekinu izborne malverzacije, onda su to građani Doboja koji se s pravom smatra glavnim gradom izbornih prevara u cijeloj BiH”, rekao je Crnadak.