Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

reakcije

Cvijanović: Grujičić vodi računa i o Srbima i o Bošnjacima

cvijanovic samac (1)

“Čista manipulacija i samo jedna kockica u ukupnom planu problematizovanja te opštine, kao što je bilo i poništavanje izbora”

Predsjednica RS Željka Cvijanović izjavila je Srni da “bošnjački političari nikada nisu istinski vodili računa ni o bošnjačkom, ni o srpskom narodu u Srebrenici, već su uvijek koristili Srebrenicu samo za privlačenje međunarodne pažnje i političko problematizovanje”.

– Podržavam Mladena Grujičića jer je svojim radom dokazao da ga interesuje razvoj Srebrenice i da vodi računa i o Srbima i o Bošnjacima, kao i o svim drugim građanima Srebrenice – istakla je Cvijanović.

Na pitanje Srne da prokomentariše najavu kandidata Koalicije “Moja adresa: Srebrenica” za načelnika Srebrenice Alije Tabakovića da će bojkotovati ponovljene lokalne izbore zakazane za nedjelju, 21. februara i da će pozvati birače da ne izađu na birališta, Cvijanović je odgovorila da je to “čista manipulacija i samo jedna kockica u ukupnom planu problematizovanja te opštine, kao što je bilo i poništavanje izbora”, te da se “sve radi sa istim ciljem”.