Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Cvijanović u Zalužanima: Ne slušamo instrukcije stranih ambasada

41878318_2171198189621279_4191917522896814080_n

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanovićem istakla je da su prioriteti te stranke jake institucije i da Republika Srpska sama odlučuje o svojoj sudbini.

Na predizbornoj tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Zalužani rekla je da je s druge strane, kod opozicije, prisutan samo koncept izdaje, u šta su svi imali priliku da se uvjere.

Cvijanović je rekla da se SNSD zalaže za jedistvo u RS.

„Da ne slušamo instrukcije stranih ambasada, već one koje dolaze od naroda. Da gradimo i radimo širom Republike Srpske, ulažemo svugdje gdje za to postoje potrebe“, rekla je ona.

Cvijanović je podjsetila da predsjednik Republike Srpske treba da obezbijedi jedinstvo institucija i da svi govore glasom koji će raditi za Republiku Srpsku.

SNSD, kako je dodala, čak i na nivou rejonskih i mjesnih odbora uspijeva da okupi više ljudi i pristalica nego cijela opozicija na svojim centralnim tribinama.

„To pokazuje da imamo podršku naroda. Poručujem opoziciji da se oni silno varaju i potcjenjuju građane Republike Srpske time što misle da se oni opredjeljuju na izborima na osnovu toga šta ćemo mi jedni o drugima sada reći. Možemo svašta reći, ali građani su ti koji odlučuju na osnovu plana šta će da se radi u budućnosti i ocjene onog što je rađeno i u prethodnom periodu”, rekla je Cvijanović.

Na ovoj tribini SNSD je predstavio svoj izborni program i kandidate za predstojeće izbore.