BiH

podlegla povredama

Dan žalosti u Drvaru zbog smrti djevojčice

05/04/2019

Djevojčica je nakon nesreće u teškom stanju bila prebačena u Klinički-bolnički centar u Splitu, gdje je i preminula u srijedu, 3. aprila.

U opštini Drvar danas je dan žalosti zbog smrti maloljetne Melani Zorić koja je podlegla povredama zadobijenim u nedavnoj saobraćajnoj nesreći u ovom mjestu, rekla je Srni načelnik opštine Dušica Runić.

Ona je dodala da su sva pravna i fizička lica na području opštine dužna da usaglase aktivnosti sa ovom opštinskom odlukom.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak rekao je ranije Srni da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 31. marta, teško povrijeđeni jedanaestogodišnje dijete iz Drvara i majka čiji su inicijali M.Z. /44/ kada je dijete pokrenulo automobil koji je potom udario u metalnu ogradu.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Drvaru, nakon čega su oboje prevezeni u kantonalnu bolnicu u Livno.

Djevojčica je potom u teškom stanju bila prebačena u Klinički-bolnički centar u Splitu, gdje je i preminula u srijedu, 3. aprila.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.