Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zbog koncerta

Danas od 17 sati izmjene režima javnog prijevoza u Sarajevu

Foto: Fena

Kako su saopćili iz preduzeća GRAS, do izmjene u odvijanju javnog prijevoza doći će od 17 sati u ulici Maršala Tita do spoja sa ulicom Kulovića, po potrebi do spoja sa ulicom Radićeva

Kantonalno javno komunalno preduzeće Gradski saobraćaj (GRAS) najavilo je da će danas od 17 sati biti obustavljen i promijenjen režim javnog prijevoza u Sarajevu, zbog održavanja koncerta ispred Vječne vatre povodom Dana Evrope.

Kako su saopćili iz preduzeća GRAS, do izmjene u odvijanju javnog prijevoza doći će od 17 sati u ulici Maršala Tita do spoja sa ulicom Kulovića, po potrebi do spoja sa ulicom Radićeva.

Autobuska linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom. Autobus, koji radi na zamjeni tramvaja na relaciji Ž. Stanica-Baščaršija, radit će skraćeno do Skenderije. U slučaju zatvaranja ulice Radićeva, autobuske linije koje polaze sa terminala Dom Armije polazit će sa Drvenije – saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću GRAS-a.