Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Suzana Radanović

Davidova majka: Kako ću preživjeti sutrašnji dan

suzana

“Ja više ne znam na koji način da objasnim ljudima kako se osjećam, neka se svako pokuša staviti na moje mjesto i sve će im biti jasno”

I večeras je održano okupljanje grupe građana “Pravda za Davida” ispred hrama Hrista spasitelja u Banjaluci. Danas je 351. dan okupljanja građana.

Suzana Radanović rekla je da je za sutra ujutro u 8 časova zakazana ekshumacija Davidovog tijela, javlja portal Buka.

“Ne znam kako ću sutra preživjeti. Vidjećemo. Ne znam. Teško je nositi se sa svim što se dešava. Ja više ne znam na koji način da objasnim ljudima kako se osjećam, neka se svako pokuša staviti na moje mjesto i sve će im biti jasno”, rekla je večeras Suzana i ističe da je jako teško pričati o emocijama sa kojima se nosi.

“Svako je uzeo sebi za pravo da priča o meni, Davoru i mom djetetu šta hoće, sa dokazima, bez dokaza. Kakve emocije ja još imam da su skrivene? Nema ih”, rekla je Suzana.

Grupa “Pravda za Davida”, kaže Suzana, ostaje u Banjaluci i dalje ima svoj cilj koji je imala od početka, a to je traženje odgovora na pitanje: Ko je ubio Davida i ostalu djecu.

David Dragičević će biti sahranjen u austrijskom gradiću Vinej Nojštat.

David Dragičević je nestao 18. marta u Banjaluci, a njegovo tijelo je pronađeno šest dana kasnije na ušću rječice Crkvene u Vrbas.

Taj slučaj, koji nije do kraja rasvijetljen, prate mnoge kontroverze, počevši od policijske konferencije za medije, 26. marta 2018. godine.

Večerašnje okupljanje pratila je i ekipa njemačke medijske kuće „Das ERSTE“.