Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trg Krajine u Banjoj Luci

Davidova majka: Mile neka ide u Bakince, na oranice. Ubistvo bi riješio, ali ne smije od Lukača

banja luka

Lukaču, ko je toliko jak da ga štitiš? Milorade, ko je toliko jak da ćeš svoj narod da pregaziš zbog njega, upitala je majka ubijenog mladića

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, kazala je večeras na Trgu Krajine da ministzra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača smatra odgovornim za ubistvo svog sina ako ništa onda zbog funkcije koju obavlja:

“Psihički sam jaka. Ovo što pričamo da nam je policija ubila dijete nije bajka. Nismo mi to usnili, pa došli da dižemo narod. Prihvatite da ne pričamo bez veze. Kome bi palo na pamet da optuži policiju bez dokaza. Lukaču, ko je toliko jak da ga štitiš? Milorade, ko je toliko jak da ćeš svoj narod da pregaziš zbog njega. Lukača smatram odgovornim za ubistvo mog djeteta zbog funkcije na kojoj se nalazi. Veći je krivac i od samog ubice. Rekao je da će dati ostavku kad kažemo za šta je kriv.

Prva greška je sramna press konferencija koja bez njega ne bi bila održana kada su mog sina proglasili narkomanom, lopovom, samoubicom. Drugi dokaz je dolazak u našu kuću i laganje  ocu. Treća greška je laganje u NSRS.

Zadnja greška je 25. decembar kada je poslao svoje jatake, policiju na goloruk narod, na majke, bake, djecu. Ostavka! Automatska ostavka! U Japanu rade harakiri, od njega ne očekujem to. Moral i čast su se izgubili kod naših vladara. Oni ne postoje. Samo pare. Moje dijete nećete ubiti i otići kući spavati. Nema šanse. Dok smo živi. Neka Mile ide u Bakince, na oranice. Da je htio riješio bi ovo za dva sata. Ne smije od Lukača. Republiku Srpsku nam vodi Lukač”, kazala je Suzana Radanović.