Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Suzana Radanović

Davidova majka: U 18 sati palim svijeću

suzana radanovic333

Banjalučka policija potvrdila je da, nakon sinoćnjih događaja u Banjoj Luci, traga za pet osoba, zbog sumnje da su počinil krivična djela i prekršaje

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, najavila je da će večeras u 18 sati biti u sabornom hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci, piše N1.

“U 18 sati palim svijeću za svog sina u hramu Hrista Spasitelja”, napisala je kratko Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića.

Zbog učestalog narušavanja javnog reda i mira, vršenja krivičnih djela, sprečavanja normalnog odvijanja saobraćaja te nepoštovanja Zakona o javnom okupljanju RS, sva buduća javna okupljanja grupe ”Pravda za Davida” će biti spriječena i prekinuta u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju RS, a učesnici takvog javnog okupljanja će biti sankcionisani u skladu sa zakonom – upozoreno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Zbog ovih dešavanja, nadležne gradske službe otkazale su prethodno najavljene novogodišnje kulturno-zabavne manifestacije.

U isto vrijeme, banjalučka policija potvrdila je da, nakon sinoćnjih događaja u Banjoj Luci, traga za pet osoba, zbog sumnje da su počinil krivična djela i prekršaje.

Fena saznaje da su u pitanju Davor Dragičević (1969.), Stela Milanović (1964.), Stefan Blagić (1991.) te Njegoš Tomić (1982.) dok se, prema navodima agencije Srn a Aleksandar Gluvić (1997.) dobrovoljno predao.