Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Davor Dragičević danas predao 40 prijava za ubistvo sina

davor dragicevic

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića (21), danas je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka predao 40 prijava građana krivičnog djela ubistvo nad Davidom Dragičevićem protiv nepoznatog počinioca, javlja Anadolu Agency (AA).

U ovoj sedmici do danas Dragičević je predao 60 prijava koje mu građani dostavljaju lično ili poštom, a za sutra je najavio da će u 12 časova predati još 50 prijava.

“Predao sam i zahtjev da mi se dostave fotografije sa prve obdukcije”, kazao je Dragičević.

David Dragičević, mladić je iz Banjaluke čiji je nestanak prijavljen 18. marta, a tijelo pronađeno šest dana kasnije na ušću rijeke Crkvena u Vrbas, a porodica mladića tvrdi da je ubijen. Anketni odbor koji je formirala Narodna skupština RS zaključio je da postoje osnovi sumnje da je David Dragičević ubijen i očekuju da se po ovom pitanju što hitnije odredi Tužilaštvo RS.

“Očekujem sjednicu Narodne skupštine u vezi sa izvještajem Anketnog odbora, ali i to su počeli manipulisati”, kazao je Dragičević.

Davor Dragičević rekao je da će u subotu prisustvovati okupljanju građana “Pravda za Davida” koje će u 18 časova biti održano u Beču. U Banjaluci se svake večeri održavaju okupljanja građana u znak podrške porodici Davida Dragičevića, a nakon što su se okupljanja održavala u 18 časova, zbog visokih temperatura sada se održavaju u 19.30 časova.