BiH

"ofucana priča"

Davor Dragičević: Tomić je udbaš koji od početka radi za Dodika i Lukača

01/06/2019

Sam njegov izlazak u javnost, a on nema pravo da se oglašava putem medija, jasno vam govori sa koje je strane je pozvan

Davor Dragičević dao je izjavu za “Face” nakon jučerašnjih izjava svog bivšeg advokata Duška Tomića, koji je, podsjećamo, kazao da je njegov sin ubijen zbog navodnog novca koji je „pronašao“ putem hakiranja.

Tomić je izjavio da je Davida Dragičevića ubio onaj čiji je novac bio, što je naljutilo Davora, pa ga je nazvao udbaškim đubretom.

„To je jedan udbaš koji je od početka radio za suprotnu stranu. To jeste lično za Milorada Dodika i Dragana Lukača, ne bi li napravio njihovu konstrukciju o ubistvu Davida Dragičevića. To je pokušano i onaj dan kad su došli u Tužilaštvo. Ifet Feraget i ja znamo šta je istina, samo čekamo sudski proces“, rekao je Davor.

Kazao je da Tomić nema kredibilitet da zastupa bilo koga, a kamo li njega i njegovu porodicu.

„To je jedna stara ofucana priča. Mislim da su to svi prepoznali. Sam njegov izlazak u javnost, a on nema pravo da se oglašava putem medija, jasno vam govori sa koje je strane je pozvan. Bio je na protestima ispred VSTV-a, a došao je ne bi li napravio neki incident“, kaže Dragičević.

Priče o hakovanju računa i velikim sumama novca, kao i do sada, otac Davida Dragičevića je demantovao.

„Ma molim vas, sudski proces nije počeo, ubice nisu uhvaćene, a on da zna motiv. Ja sam njega tužio advokatskoj komori. Morat će biti sankcionisan“, kazao je.

Davor Dragičević smatra da su mu sina ubili pripadnici MUP-a RS. Stoga se vješto skrivaju ubice, ali i dokazi.

„O motivu ćemo kada dođe sudski proces, a on će uskoro. Tada će to biti relevantno. Sve će se fino saznati. Oni to znaju, zato i dalje pokušavaju sa montiranim ljudima koje ubacuju u proces“, poručio je Dragičević.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.