Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Demanti iz Ministarstva sigurnosti BiH: Laž je da Mektić nema diplomu

mektic diploma

Novinska agencija Republike Srpske SRNA danas je objavila zlonamjernu, neistinitu i tendencioznu vijest, a koju su prenijeli i pojedini drugi elektronski mediji u RS i BiH, u kojoj se tvrdi da ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić nije stekao zvanje diplomiranog kriminaliste kako je to navedeno u zvaničnoj biografiji na web stranici Ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine.

U cilju istinitog informisanja javnosti i spriječavanja širenja dezinformacija, u prilogu vam dostavljamo kopiju diplome izdate 1989. godine, koja potvrđuje da je Dragan Mektić stekao zvanje diplomiranog kriminaliste na studiju koji su zajednički organizovali i proveli Pravni fakultet u Zagrebu i Viša škola za unutrašnje poslove u Zagrebu.

mektic diploma1

Ovaj dokument osim što demantuje pisanje agencije SRNA, razotkriva prizemne pokušaje da se širenjem neistina i dezinformacija, diskredituju oni koji ukazuju i bore se protiv kriminala i korupcije u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Višemjesečna medijska hajka nije nas zaustavila niti će zaustaviti u našoj odlučnoj namjeri da se suprotstavimo kriminalu i korupciji, koji su zemlju doveli na rub siromaštva i mladima uništili perspektivu za ostanak.