Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Demokratska fronta pokreće Call centar

df 4554

Predsjedništvo Demokratske fronte na sjednici održanoj 19. januara 2016. usvojilo je Strategiju za odnose sa javnošću i informisanje.

Ovaj sveobuhvatni dokument precizira obaveze svih u organizacionom lancu stranke u odnosu na informisanje o svim bitnim pitanjima iz rada stranke i načina na koji će stranka sve svoje stavove i odluke transparentno usmjeravati prema medijima, građanima, članovima i simpatizerima Demokratske fronte.

Na ovoj sjednici donesena je i odluka da predsjednik DF-a Željko Komšić uputi pismo svim registrovanim članovima stranke u kojem će transparentno objasniti aktuelnu situaciju u državi i stranci, razloge napuštanja koalicije, planove i očekivanja za naredne opštinske izbore.

Demokratska fronta pokrenuće Call centar, te će i na taj način provjeriti i definisati koji su to prioritetni zahtjevi, sugestije, primjedbe, očekivanja i stavovi naših članova i simpatizera spram dosadašnjeg rada stranke i šta se to, do narednih opštinskih izbora, od stranke očekuje.

To će biti jedna od osnovnih vodilja buduće aktivnosti svih struktura Demokratske fronte – a istovremeno i provjera rejtinga stranke u bazi. Od toga će, u najvećoj mjeri ovisiti dalji redoslijed aktivnosti i poteza stranke.

U svim tim aktivnostima posebna zaduženja i zahtjev za dodatni angažman dobiće sva stranačka rukovodstva, od mjesnih, opštinskih, kantonalnih, do članova Glavnog odbora i Predsjedništva Demokratske fronte, saopćeno je iz Demokratske fronte.