Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prve reakcije

Djed Mraz “nepoželjan” i u Federalnom MUP-u: Nema paketića, odlučili podijeliti novac

Zagreb: Božićna akcija u udruzi Mali zmaj
14.12.2020., Zagreb - Bozicna akcija u udruzi Mali zmaj. Pakiranje poklon paketica za djecu i obitelji. "nPhoto: Emica Elvedji/PIXSELL

Kako je rekao Obradović, umjesto paketića i proslave, odlučeno je da se određeni iznos uplati svim članovima Sindikata

Predsjednik Skupštine Sindikata službenika Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova Dragan Obradović reagovao je na odluku Upravnog odbora Sindikata da ove godine ne izvrši nabavku novogodišnjih paketića i ne organizuje novogodišnju predstavu.

Kako je rekao Obradović, umjesto paketića i proslave, odlučeno je da se određeni iznos uplati svim članovima Sindikata.

Obradović je, u ime Skupštine Sindikata službenika Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime “najoštrije osudio zabranu nabavljanja novogodišnjih paketića i zabranu organizovanja novogodišnje predstave”.

“Postavljam pitanje kome u Upravnom odboru smeta Djed Mraz, novogodišnji program i dodjela paketića. Djeda Mrazu, novogodišnjim programima i podjeli paketića se raduju sva djeca na svijetu, ali ove godine po prvi put su nepoželjni članovima Upravnog odbora Sindikata službenika FMUP-a. Mišljenja sam da su navedenom Odlukom uskraćena prava djeci članova Sindikata da prisustvuju novogodišnjem programu i dodjeli paketića”, naveo je Obradović.

Istakao je da hitno traže da se navedena Odluka Upravnog odbora stavi van snage.

“Te da se izvrši nabavka novogodišnjih paketića i organizuje novogodušnja predstava, kao što je bila praksa proteklih 10 godina”, zaključio je Obradović.