BiH

Potpredsjednik DF-a

Đonlagić: Vuk dlaku mijenja, ćud nikada!

23/07/2020

Isto kao što niti entitet Republika Srpska neće biti nikakva država, niti će se pitanje Kosova vezati za bilo koje pitanje u Bosni i Hercegovini

Potvrdilo se to još jednom u današnjim neumjesnim, neprimjerenim i bezobraznim izjavama Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije prilikom njegove posjete u Bosni i Hercegovini, ocijenio je potpredsjednik Demokratske fronte, zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH Dženan Đonlagić.

Poručio je da Trebinje, nije i nikada neće biti srpski grad. To je bosanskohercegovački grad svih njenih građana, kao što je i svaki drugi grad na bilo kojem području suverene Bosne i Hercegovine svih nas koji živimo ovdje.

Isto kao što niti entitet Republika Srpska neće biti nikakva država, niti će se pitanje Kosova vezati za bilo koje pitanje u Bosni i Hercegovini.

Država Bosna i Hercegovina će u budućnosti biti, sasvim sam siguran, građansko društvo, punopravna članica Nato Saveza i Evropske unije, u kojem će se poštivati individualna ljudska prava svakog čovjeka koji ovdje živi, kaže Đonlagić.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.