Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dodik čestitao Trumpu na pobjedi

milorad-dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je uputio čestitku Donaldu Trumpu povodom pobjede na predsjedničkim izborima u SAD.

“Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom ubjedljive i očekivane pobjede na predsjedničkim izborima u SAD. Povjerenje građana koje Vam je ukazano potvrda je uspješne politike Vaše partije i Vas lično, kao i snage i odlučnosti da na najbolji način predstavljate državu u narednom mandatnom periodu”, naveo je Dodik.

U čestitki upućenoj Trampu, Dodik izražava uvjerenje da su SAD dobile predsjednika koji će na najbolji način brinuti za dalji sveukupni napredak zemlje, ali i voditi politiku koja će doprinositi miru i stabilnosti u cijelom svijetu, što je i za građane Republike Srpske od posebne važnosti.

“Očekujemo više razumijevanja, međusobnog uvažavanja i rješavanja svih problema dijalogom a ne prinudom. Poštovani gospodine predsjedniče, uz najbolje želje za uspješno obavljanje ove visoke i odgovorne dužnosti predsjednika SAD, upućujem Vam izraze mog dubokog poštovanja i uvažavanja”, navedeno je u čestitki predsjednika Republike Srpske.