Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Veliki broj gostiju

Dodik i Đoković se provozali novom gondolom na Jahorini (FOTO)

Dodik-vožnja-gondolom-Jahorina-e1575213072132

Prva kabinska gondola na Jahorini puštena je u rad jučer kasno poslijepodne, a Olimpijski centar Jahorina omogućio je svim gostima na planini da novu atrakciju ovog vikenda isprobaju besplatno.

Sudeći po fotografijama koje stižu sa Jahorine, koju je prvi veći snijeg ove godine zabijelio baš kad je trebalo, tu priliku je iskoristilo mnogo gostiju.

Tako su se zajedno u kabini, u idiličnoj zimskoj atmosferi, provozali član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, Srđan Đoković, otac i predstavnik proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, te direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić i predsjednik Nadzornog odbora Nedeljko Elek, koji su povodom velike svečanosti jučer otvorili i šampanjac.

Zbog velikog interesovanja građana Olimpijski centar Jahorina je i danas pustio u rad novu kabinsku gondolu, koja je, kao i prethodnog dana, bila besplatna za sve goste do 15 sati.

U pogonu će biti i sistem za vještačko osnježavanje za uspješan start nove ski sezone, ali i po najavama meteorologa, čarobno zimsko vrijeme na Jahorinu tek dolazi.