NSRS

Dodik: Imam dvoje djece koja pošteno rade

dodik_nsrs334

On je rekao da vlast u Republici Srpskoj čini napore da poboljša život u RS-u, od ulaganja u zdravstvo, do stvaranja uslova za povećanje plata i penzija

Najvažniji interes Srba u Republici Srpskoj je što više Srpske, poručio je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas na posebnoj sjednici NSRS.

On je, tokom rasprave o prijedlogu odluke o potvrđivanju izjave srpskog člana Predsjedništva BiH, prema kojoj je po vitalne interese RS-a veoma štetan zaključak o prihvatanju zvaničnog stava BiH o nastavku izgradnje mosta Komarna-Pelješac, donesen bez konsenzusa na sjednici Predsjedništva, naveo da je jedina kompanija iz RS-a koja može raditi međunarodne poslove “Integral inženjering” Slobodana Stankovića.

Dodik je u replici naglasio da kada bi u RS-u vladala diktatura, poslanici poput Draška Stanivukovića, koji se fotografisao sa okorjelim kriminalcima – braćom Ćulum, ne bi smjeli progovoriti.

On je rekao da vlast u Republici Srpskoj čini napore da poboljša život u RS-u, od ulaganja u zdravstvo, do stvaranja uslova za povećanje plata i penzija.

“Borimo se da Republika Srpska bude država”, naglasio je Dodik.

Dodik je podsjetio da ima dvoje djece koja pošteno rade.