BiH

PDP

“Dodik ne bruka samo sebe, nego i sve one koje poštuju RS”

12/12/2018

Teška je uvreda za Republiku Srpsku i srpski narod što onaj koji je izabran da nas dostojanstveno predstavlja pravi cirkus od zastave, jednog od simbola i svetinja RS-a

Bilo je očekivano da aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH stane samo pod jednu zastavu, onu Bosne i Hercegovine i po ko zna koji put pogazi svoju riječ i obećanje, saopćeno je iz Partije demokratskog progresa.

– Njegova riječ odavno nema nikakvu težinu, ali teška je uvreda za Republiku Srpsku i srpski narod što onaj koji je izabran da nas dostojanstveno predstavlja pravi cirkus od zastave, jednog od simbola i svetinja RS-a – stoji u saopćenju.

PDP ističe da Milorad Dodik na ovaj način ne bruka samo sebe, nego sve one koji istinski poštuju Republiku Srpsku i zastavu pod kojom je Republika Srpska stvarana i postoji, što je ponižavanje od strane onoga koji je biran da savjesno i odgovorno izvršava svoju dužnost i čuva interese Republike Srpske.

Javnost će se uskoro uvjeriti da je cirkus i sramoćenje zastave samo jedna u nizu budućih prevara i manipulacija koje Dodik priprema.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.