Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predsjednik snsd-a

Dodik: Radojičić zaslužuje kandidaturu za gradonačelnika Banje Luke

milorad dodik

Dodik je rekao da SNSD na lokalnim izborima ide na veliku pobjedu, uključujući izbornu jedinicu tri u kojoj tradicionalno ima dobre rezultate

Igor Radojičić će biti kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za gradonačelnika Banje Luke – potvrdio je danas predsjednik te stranke Milorad Dodik.

-Mi ne krijemo. Radojičić je naš kandidat i mi idemo na pobjedu – rekao je Dodik u izjavi novinarima u Banjoj Luci, nakon sastanka Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvima općinskih i gradskih odbora SNSD-a iz izborne jedinice tri.

Dodik je rekao da SNSD na lokalnim izborima ide na veliku pobjedu, uključujući izbornu jedinicu tri u kojoj tradicionalno ima dobre rezultate.

-U svim opštinama gdje imamo načelnike idemo na pobjedu, a tamo gdje ih nemamo idemo na to da dobijemo naše načelnike uz podršku partnera – rekao je Radojičić, koji je aktuelni gradonačelnik.

Kazao je da Radojičić zaslužuje kandidaturu, jer je “uradio ozbiljan posao i to su građani vidjeli”.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Igor Radojičić rekao je da je danas održan sastanak devet političkih partija na kojem je usaglašen koalicioni dogovor koji će biti potpisan do kraja mjeseca.

To je blok koji u Banjoj Luci, kako je naveo, ima podršku najmanje dvije trećine građana i koji će obezbijediti stabilan razvoj grada.