Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predsjednik rs-a

Dodik se žalio jer su mu blokirani računi, kaže da su ugrožena djeca

porodica dodik sankcije
FOTO. Capital.ba

Iz Ambasade SAD su danas saopštili da zaključci i zakon koje su Milorad Dodik i njegovi partneri u vladajućoj koaliciji RS juče progurali kroz NSRS predstavljaju direktan napad na državnu strukturu BiH i Dejtonski mirovni sporazum

“Stvarno sam razočaran da u Ambasadi SAD-a više nema nikog ko Michaelu Murphyju može napisati smisleno saopštenje. Mjesecima iste otrcane fraze, besmislene konstrukcije, sitne podvale i providne manipulacije”, napisao je u reakciji Milorad Dodik predsjednik Republike Srpske.

U nastavku saopštenja ponovio je već izlizane fraze u kojima tvrdi da on i SNSD jedini poštuju Daytonski sporazum, te da izmjene izbornog zakona koje je nametnuo visoki predstavnik Christian Schmidt nisu potrebne.

Prema njegovom tumčenju ako nisu potrebne u evropskim zemljama i SAD-u, nisu potrebne ni u BiH!?

Gašenje računa

Na kraju saopštenja dotakao se i onoga što ga trenutno najviše boli, a to je gašenje računa u bankama osobama sa američke crne liste.

“Ugrozili ste hiljade njihove djece. Da li Vas je bar malo sramota? Osjećate li bar malo grižu savjesti, ako je imate? Kako spavate, gospodine Murphy?”, upitao je Dodik.

Iz Ambasade SAD su danas saopštili da zaključci i zakon koje su Milorad Dodik i njegovi partneri u vladajućoj koaliciji RS juče progurali kroz NSRS predstavljaju direktan napad na državnu strukturu BiH i Dejtonski mirovni sporazum.