BiH

Dodik u Kostajnici: Znamo se, sve ove godine sam branio i odbranio RS

12/09/2018

SNSD je večeras u Kino sali „Kozara“ u Kostajnici održao predizbornu tribinu na kojoj je predstavio izborni program i kandidate za predstojeće izbore.

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik je rekao da je SNSD tim koji pobjeđuje za opstanak i razvoj Republike Srpske.

„Mi se vrlo dobro znamo. Vaše povjerenje sam opravdao, jer sam Republiku Srpsku, istrajno, sve ove godine, branio i odbranio. Republika Srpska je naša država koja nam daje slobodu koju moramo da čuvamo. Evropska unija koja je tu blizu vas je prevara velikog svijeta, koji uzimajući ljude u najboljim godinama popunjava nedostatak radne snage koja im nedostaje. Mnogi od njih će se vratiti. Najljepše je ovdje. Važno je da ostane Republika Srpska i da učinimo sve da se ovdje dobro živi“, rekao je Dodik.

Dodik i Cvijanović danas su bili i u banjalučkom naselju Lazarevo

On je naveo da širom Republike Srpske nema mjesta gdje vlast nešto nije uradila.

„Vođstvo SDS-a je ogrezlo u izdaji i svakom građaninu Republike Srpske je jasno da su se oni predali. Ja sam običan čovjek, jedan od vas i legitimno branim prava svog srpskog naroda. Svjedoci ste ponašanja Mladena Ivanića srpskog člana Predsjedništva BiH u Sarajevu. Kad je god trebao braniti srpske interese, sakrio se i nismo ga mogli naći. Ja kao srpski član Predsjedištva biću mrtva straža srpskih nacionalnih interesa. Vjerujem u Republiku Srpsku, naš narod i bolji život. Danas imamo bolje uslove života nego prije četiri godine. Ja ne vjerujem u priču o Evropskoj uniji, ona je za mene propala“, rekao je Dodik.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.